Uskomattoman laaja valikoima... Melkein mitä vain yrityksellesi

Paranna yrityksesi hyvinvointia, vähennä asentoperäisiä sairaspoissaoloja, näytä että välität. Tutustu innovatiiviseen mallistoomme ja tuo ergonimia tulevaisuudesta tähänpäivään.

Yritykset, seurat, yksityiset

Erotu vaatteilla

Työmaalla ja tapaamisissa sinä olet brändisi edustaja. 

Yrityksen maine koostuu monista asioista, yhtenä tärkeimpänä vaikuttavana tekijänä on ulko-asu. Huolitellut, ajattomat ja brändin ilmeen mukaiset työvaatteet jäävät asiakkaan mieleen.

Kesään

Talveen

Työhön

Juhlaan

alk. 14,20 € +alv

Kesävaatteet

Etsitkö mukavaa ja korkealaatuista t-paitaa tai hyvin istuvaa ja hengittävää teknistävaatetta kesän rientoihin? Tarjoamme logollasi varustettuja käytännöllisiä ja kulutusta kestäviä kesävaatteita, tyylistä tinkimättä!

 

Välikausivaatteet

Valikoimastamme löydät välikausitekstiit eri toimialoille. Tarjontaamme kuuluu turvallisuusvaatimukset täyttävät työhousut, -takit, -haalarit ja kaikkea rakennustyömaalta terveydenhuollon alalle. Kurkkaa mallistoihimme ja löydä paras mahdollinen ratkaisu yrityksesi tarpeisiin!

 

150 €

Työhön

Tiedämme, että työvaatteiden on oltava kestäviä, toiminnallisia ja laadukkaita, sekä täyttää lain vaatimat standardit. Oli toimialasi sitten kiinteistönhuoltoa tai kauneusalaa, meiltä löydät juuri yrityksellesi sopivan ratkaisun, omalla logolla tietysti!

150 €

Urheiluvaatteet

Meiltä löytyy laaja valikoima urheiluteksiilejä, aina urheiluasuista erilaisiin urheilun tykötarpeisiin. Juomapullot, treenikassit, sukat, paidat, mitä vain. Ota rohkeasti yhteyttä.

 

Edustusvaatteet

Tyylikäs juhlavaate-mallistomme sisältää tyylikkäitä ratkaisuja miehille ja naisille, töihin ja vapaa-ajalle. Edustamistamme vaatemerkeistä löydät bleiserit, mekot, housut, puserot ja takit yrityksesi ilmeelle sopivaksi. 

Erotu joukosta yrityksesi

brändäyksellä

Paranna yrityksesi hyvinvointia, vähennä asentoperäisiä sairaspoissaoloja, näytä että välität. Tutustu innovatiiviseen mallistoomme ja tuo ergonimia tulevaisuudesta tähänpäivään.

Muut tuotteet

Vaatteiden lisäksi tarjontaamme kuuluu kaikkea mahdollista löylytuoksuista sateenvarjoihin. Piristä työhuonettasi vaikka omalla logolla varustetulla viski-kivillä tai työpaikan keittiötä hauskalla tiskirätillä.

Luodaan yhdessä
Aloitetaan sanomalla hei!

Löysitkö mielesesi tuotteen, tuotekokonaisuuden tai jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

10 + 14 =

eMills liikelahjastudio
Y-tunnus: 2071840-7

Tapani Tikkanen
tapani@emills.fi
050 553 6922

Tomperi Eelis
040 504 8152

Osoite:
Toimisto:

Manttaalitie 15 B
37500 Lempäälä

Showroom:

Yrittäjäntie 2
37910 Akaa

Suomen Vahvimmat sertifikaatti eMills